nl en
Cool Scandinavian design for cool kids !
0
Winkelwagen
€ 0,00

ROMANTIC Badmatten, 60x100 + 40x60 cm

LINDA Badmatten, 70x120 + 45x60 cm

STAR Badmatten, 70x120 + 45x60 cm

Het zalige genot van overheerlijke zachte badstof.

We kennen het allemaal vast wel, dat overheerlijke, zalige en super zachte badstof. Een waar genot om ons vaak vermoeide lichaam mee te verwennen. Dit na een lekkere warme douche als afronding van een zware en lange werkdag, of bijvoorbeeld na een uurtje intensieve lichamelijke beweging in de sportschool. Een lekkere badstoffen handdoek of badjas is dan een waar genot voor ons vermoeide en gevoelige lichaam.

Badstof wordt in vele variaties op de markt gebracht, waarvan een aantal zo goed als in elk huishouden aanwezig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende artikelen:

- Badhanddoeken, badlakens, strand lakens en washandjes.

Daarnaast zijn er ook de wat minder gebruikelijke artikelen die van badstof gemaakt worden en ook deze zijn natuurlijk heerlijk zacht en bijzonder comfortabel. Dit zijn bijvoorbeeld:

- Bad capes, badjassen, badkamer vloerkleden, barhanddoeken, hoofdbanden, hoofddoeken, kleding, polsbanden, sauna handdoeken, slabben, slippers, sokken, sportsjaals, strandtassen en toilet vloerkleden.

Zoals u natuurlijk vrij gemakkelijk kunt afleiden uit de hierboven vermelde lijst aan artikelen, wordt badstof eigenlijk voor een veelvoud aan artikelen gebruikt. Dit geld van babyartikelen tot aan badkamer producten en van horeca tot aan sauna artikelen. De toepassingen van badstof zijn oneindig, al is het gebruikelijk deze speciaal bewerkte katoenvariant met name te gebruiken voor artikelen die heerlijk zacht zijn voor ons lichaam. Met name voor baby’s en kleine kinderen is dit erg belangrijk, omdat ze vaak een erg tere en gevoelige huid hebben. Harde textielstoffen zijn niet fijn voor deze kleintjes en dienen zo veel mogelijk vermeden te worden.

Verder wordt badstof ook gebruikt voor  het beschermen van kwets- en breekbare artikelen, wat dankzij het gebruik van badstof vaak voorkomen kan worden. We mogen dan bijvoorbeeld denken aan het gebruik van badstof in de horeca. Een bardoek waarop grote hoeveelheden glazen worden gestald is hier natuurlijk ideaal voor. Dit omdat badstof prima vocht absorbeert en daarnaast zacht is, zodat de glazen niet beschadigd raken. Al met al wederom een prima toepassingsmogelijkheid van badstof!

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.