nl en
Cool Scandinavian design for cool kids !
0
Winkelwagen
€ 0,00

Rolly Toys 035359 RollyFarmtrac Steyr CVT6225 Tractor met Farm Trailer Aanhanger

Falk Case MMXU Traptractor

Rolly Toys 710249 RollyFarmtrac Claas Arion 640 Tractor met Lader en Luchtbanden

Al gehoord van een traptractor?

Sommige kinderen hebben een lang gekoesterde fascinatie voor landbouwmachines. En veel kinderen zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze in of nabij het platteland wonen en dus ruimte hebben om met een kinder tractor te rijden.

Kinderen van boeren zullen bekend zijn met de vele verschillende merken van tractoren die ze elke dag zien. Kleine replica speelgoed tractoren zijn erg populair en een aantal bekende fabrikanten vechten om als eerste nieuwe modellen te introduceren in de markt.

Britains en Siku zijn waarschijnlijk de twee meest bekende speelgoed tractor merken. Ze maken waarschijnlijk een speelgoed versie van bijna elke trekker die er is, of het nu een groene John Deere, Case rood, blauw of geel JCB Ford, zijn ze allemaal vertegenwoordigd met bijbehorende nauwkeurige details.

Bruder maakt een groot scala van grotere plastic speelgoed tractoren die een enorme speelwaarde vertegenwoordigen. Verzamelaars van klassieke speelgoed wielen moeten op zoek gaan naar het online magazine Toy Tractor Times. Vervolgens aanmelden voor toegang tot artikelen, video’s, chat en nog veel.

Als er iets meer wensen zijn dan kunnen Rolly Toys, Falk en Big daar meestal in voorzien. Dit zijn de belangrijkste makers van speelgoed tractoren voor kinderen. Deze kunnen ook worden gekocht met oplegger of scoops. Sommigen kunnen zelfs worden gemotoriseerd geleverd worden met hoge capaciteit oplaadbare batterijen.

Spelen met een speelgoed tractor moet een van de meest essentiële onderdelen van alle kleine jongens.
Of u op zoek bent naar een schaalmodel of een grote, ride-on speelgoed tractor, de winkels op deze site kunnen u zeker helpen in uw zoektocht. Neem contact op als u vragen heeft.

Meer informatie
6 redenenen om een traptrekker te kopen
Hoe maakt u uw eigen trekkers?
Een goede gezondheid met traptractoren
Traptractor als verzamelobject of voor uw kinderen?
Welke soorten trappers zijn er?
Traptractor of Skelter?

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Wij updaten onze webshop en bestellingen worden weer uitgeleverd na 19 december.